banner913
banner932
banner1012

Yorgancıoğlu: 'Polis, eksoz denetimi yapmıyor'

banner1020

Katı yakıt kullanımı konusuna değinen Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, TSE ve AB standardında olan basınç kartların kullanılmasına izin verdiklerini belirtti.  Yorgancıoğlu, “ çevreyi kirletecek herhangi bir salınım...

banner974
Yorgancıoğlu:  'Polis, eksoz denetimi yapmıyor'

banner971

Katı yakıt kullanımı konusuna değinen Başbakan Özkan Yorgancıoğlu, TSE ve AB standardında olan basınç kartların kullanılmasına izin verdiklerini belirtti. 
Yorgancıoğlu, “ çevreyi kirletecek herhangi bir salınım söz konusu olacaksa ne öyle bir aracın ithaline, ne de yakıtın ithaline izin verilecek. Doğaya bırakılacak kötü akıt veren yakıta asla izin verilmez” dedi.
Başbakan Yorgancıoğlu, çevresel temizliği da düşünerek katı atıktan enerji üretilmesi konusunda da çalışmalar yaptıklarını ve bu çalışmaların son aşamaya geldiğini ifade etti.
Arabaların gaz salınımı konusunda da bir takım şikayetlerin olduğunun bilgisine geldiğini ifade eden Başbakan Yorgancıoğlu, bu konuda polisin yeterli denetim yapmadığını kaydetti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.