banner913
banner932
banner1012

Yollar SOS veriyor

banner1020

Ülkede Lefke’den Dipkarpaz’a kadar gerek anayollarda gerekse tali yollarda çökmeler ve çukurlar nedeniyle yollar SOS verirken, yol güvenliği kalmaması sürücüleri endişelendiriyor

banner974
Yollar SOS veriyor

banner971

Ülkemizde her geçen gün artan trafik yoğunluğuna karşın yol güvenliği ise azalmaya devam ediyor.

Özellikle şehirlerarası anayollarda çökmeler ve çukurlar nedeniyle sürücüler zor anlar yaşarken bazen ise yoldan çıkarak kazaya neden olmaktalar.

Bu arada tali yollarında gün geçtikçe yıpranmaya devam ettiği bildirilirken, bazı belediyelerin kendi belediye sınırları içerisinde yollarda asfaltlama çalışması yapmasına karşın köyler arası yolların kendilerine değil Karayollarına ait olduğunu savunarak asfalt yapmamasından dolayı yolların köstebek yuvasına döndüğü görülüyor.

 

Bu konularda sitemlerini dile getiren araç sürücüleri, yeni hükümetin öncelikleri arasında gerek ana yolların gerekse tali yolların yeniden asfaltlanması için çalışma başlatmasını beklediklerini ifade ettiler.

Lefke’den Dipkarpaz’a kadar tüm yolların bakım istediğini ifade eden sürücü vatandaşlarımız SOS veren yolların alınan seyrüsefer harçlarıyla tamir edilebileceğini sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.