banner913
banner932
banner1012

Yoldan çıktı, evin duvarına çakıldı

banner1020

Haspolat’ta bir araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında bulunan evin duvarına çarptı. Kazada iki kişi hafif yaralandı

banner974
Yoldan çıktı, evin duvarına çakıldı

banner971

Murat ASLAN

Haspolat köyünde dün sabah saatlerinde direksiyon hakimiyetini kaybederek duvara çakılan sürücünün yaptığı kaza yürekleri ağza getirdi.

Kaza, Haspolat’ta saat 11.00’de Kırlangıç Sokak üzerinde seyretmekte olan Mustafa Korkmaz, yönetimindeki KG 906 plakalı salon aracın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yol kenarındaki evin duvarına çarpması ile meydana geldi.

Kaza sonrasında araç sürücüsü Mustafa Korkmaz ile yanında yolcu olarak bulunan Musa Yıldırım hafif şekilde yaralanmaları sonucunda Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne giderek kontrol amaçlı müşahede altına alındılar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.