banner913
banner932
banner1012

Yerli ürünlerimiz Anamur Tarım Fuarı'nda tanıtıldı

banner1020

banner974
Yerli ürünlerimiz Anamur Tarım Fuarı'nda tanıtıldı

banner971

KKTC’deki yerli ürünler, Anamur Tarım ve Gıda Fuarı’nda tanıtıldı.
KKTC standında Cypfruvex, Esnaf ve Zanaatkârlar Odası, Avunduk Süt Ürünleri Ltd. Şti (Meriç), Kuzey Kıbrıs Patates Üreticiler Birliği ve G&M Osmanlı Kahve’nin ürünleri yer aldı.
Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, bakanlık tarafından organize edilen KKTC standı yoğun ilgi gördü.
Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Dursun Oğuz, fuara ilişkin değerlendirmesinde, KKTC’nin en büyük gücünü Türkiye’den aldığını, özellikle üretim odaklı çalışmalarda Türkiye’nin desteğinin önemli olduğunu söyledi. 
Tarım ve gıda potansiyelinin geliştirilmesinin ve öz kaynakların doğru kullanılmasının önemine işaret eden Oğuz, bu tür fuarlara katılımın KKTC’nin dünyaya tanıtılması için önemli olduğunu vurguladı.
Yarın tamamlanacak fuarın açılışınıBaşbakan Ersin Tatar ve Tarım Bakanı Dursun Oğuz yapmıştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.