banner913
banner932
banner1012

Yenierenköy’de zarar büyük

banner1020

Yenierenköy’de önceki akşam meydana gelen hortumun yol açtığı zarar, gün ağarınca ortaya çıktı. Zeytin ağaçları devrildi, garajların çatıları ve duvarları araçların üzerine düştü, su depoları bile yerinden söküldü

banner974
Yenierenköy’de zarar büyük

banner971

 

Yenierenköy’de önceki akşam meydana gelen hortum ciddi hasarlara yol açtı.


Saat 20.00’de denizde başlayan ve yaklaşık 5 dakika süren hortum sonucunda zeytin ağaçları söküldü, bazı ağaçların dalları kırıldı.
Hortum nedeniyle bir mandıranın çatısı uçtu, 6 küçükbaş hayvan telef oldu. Hortum garajlara da zarar verdi. Garajların çatıları ve duvarları yerlerinden sökülerek araçların üzerine düştü,


Hortum, çatılardaki su depolarını da yerinden söktü, bazı çatıların kiremitleri uçtu. Telefon hatlarını taşıyan direkleri sökülerek yola düştü.

Yollara savrulan ağaçlar kaldırıldı. Vatandaşların evlerindeki, hortum nedeniyle tehlike arz eden ağaçlarda budamalar gerçekleştiriliyor.

Telekomünikasyon Dairesi ekipleri de sökülen direkleri ve kesilen telefon hatlarını onarım çalışmaları başlattı.
Öte yandan gece yarısı etkili olan karla karışık kuvvetli dolu nedeniyle Kumyalı-Yeşilköy ana yolunda kayganlaşan zemin nedeniyle bazı araçlar yolda mahsur kaldı.

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.