banner913
banner932
banner1012

"Yeni yalanlara karnımız tok"

banner1020

BRTK çalışanlarının mağduriyetini giderecek hiçbir tedbir veya yasa olmadığını belirten Bay-Sen öngörüsüzlük ve politikasızlık nedeniyle, devletin gözbebeği olması gereken BRTK’nın varlığının tehdit altında olduğu uyarısında bulundu

banner974
"Yeni yalanlara karnımız tok"

banner971

Bay-Sen 1993’den beri yasa bekleyen Bayrak Radyo Televizyon Kurumu (BRTK) çalışanlarının mağduriyetinin giderilebilecek aşamayı çoktan geçtiğine, kadrosuz çalışan yüzlerce kişinin emeklilik yaşına geldiğine ve sayıları hızla azalan kadrolu çalışanların yıllardır terfiler açılmadığı için, giriş derecelerinden emekli  olduğuna dikkat çekti
BRTK çalışanlarının mağduriyetini giderecek hiçbir tedbir veya yasa olmadığını belirten Bay-Sen öngörüsüzlük ve politikasızlık nedeniyle, devletin gözbebeği olması gereken BRTK’nın varlığının tehdit altında olduğu uyarısında bulundu.
“SİYASİ PARTİLER BRTK ÇALIŞANLARINA MAVİ BONCUK DAĞITMA HAZIRLIĞINA GİRİŞTİ”
Bay-Sen Başkanı Salih Sakallı yazılı açıklamasında yeni bir seçim dönemine  girilmek üzere olunduğunu belirtti ve  ülkeyi son 24 yıldır yöneten 3 parti başta olmak üzere seçime katılacak tüm siyasi partilerin  toplumun birçok kesimine olduğu gibi BRTK çalışanlarına da mavi boncuk dağıtma hazırlığına giriştiğini savundu.
“YENİ YALANLARA KARNIMIZ TOK”
Sakallı, “Yeni yalanlara karnımız tok. Kapımızı çalacaksanız net politikalarla gelin” dedi.
Siyasilere “Nasıl bir BRTK görmek istiyorsunuz”?, “ Bunun için ne yapıyorsunuz”?  ve  “BRTK politikanız nedir” ?   sorularını yönelten Sakallı, BRTK çalışanları ve aileleri olarak, bu soruları yanıtlamadan kapılarını çalacak olan siyasi partilere verecek oyları bulunmadığını duyurdu.
“KURUMDAKİ HİZMETLERİN NERDEYSE TAMAMI GEÇİCİLER ELİYLE YÜRÜTÜLÜYOR”
Kurumdaki asıl ve sürekli hizmetlerin neredeyse tamamının  geçiciler eliyle yürütüldüğünü, 26 iç yöneticiliğin yalnızca 3 tanesinin asaleten atanmış kişilerce yerine getirildiğini kaydeden Sakallı, koordinatör kadrosu  da dahil olmak üzere 23 amirliğin ya tamamen boş veya her iktidar döneminde değişen görevlendirmelerle sürdürüldüğünü anlattı.
“YÖNETİM BOŞLUĞU GÜNLÜK İŞLERİN YÜRÜTÜLMESİNİ DAHİ ZORLAŞTIRIR DURUMA GELDİ” 
Kurumdaki yönetim boşluğunun günlük işlerin yürütülmesini dahi zorlaştırır duruma geldiğini ifade eden Sakallı, görevlendirmeler  veya 89 günlük vekaletler yerine asaleten atama için münhaller açılmasının kurumun geleceği için en doğru adım olduğunu vurguladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.