banner913
banner932
banner1012

YDÜ ile Belediyeler Birliği arasında önemli işbirliği

banner1020

banner974
YDÜ ile Belediyeler Birliği arasında önemli işbirliği

banner971

Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) ile Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Protokolün, karşılıklı bilgi ve deneyimleri paylaşmak, ihtiyaç duyulan alanlarda karşılıklı akademik/yönetsel personel görevlendirmeyle projeler gerçekleştirmek, ortak çalışmaların ve yeni girişimlerin yapılmasını desteklemek, eğitim, seminer, çalıştay düzenlemek ve hizmet içi eğitimler sağlamak amacıyla imzalandığı bildirildi.

YDÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, protokole, YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan S. Günsel ile Kıbrıs Türk Belediyeler Birliği Başkanı, Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Benli imza koydu.

YDÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan S. Günsel ise protokol töreninde yaptığı konuşmada, YDÜ olarak her türlü işbirliğinin KKTC’yi ve topraklarını geliştirdiğine inandıklarını belirtti. “İşbirliğinden kuvvet doğar” sözüne inanan ve uygulayan bir kurum olduklarını kaydeden Günsel, “üniversiteler toplumun dokuma tezgahlarıdır” ifadesini kullandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.