banner913
banner932
banner1012

Yarın birçok bölgede elektrik kesintisi uygulanacak

banner1020

banner974
Yarın birçok bölgede elektrik kesintisi uygulanacak

banner971



Kıb-Tek İskele Bölge Amirliği’nden yapılan açıklamaya göre, orta gerilim elektrik şebekesinde yapılaca kproje çalışmasından kaynaklanacak kesinti 09:00- 11:00 saatleri arasında olacak.

Kesinti yapılacak bölgeler :Aygün, Ötüken ve Kuzucuk köylerinin elektrik enerjisi yarın kesik olacak.


Mağusa’da ise Makri orta gerilim elektrik şebekesinde yapılacak trafo montaj proje çalışmasından kaynaklanacak kesinti, 09:00 ile 14:00 saatleri arasında yapılacak.  

Kesinti yapılacak bölgeler: Tower Apartmanlarında yarın elektrik kesintisi olacak.



Tatlısu’da gerilim elektrik şebekesinde yapılacak arıza tamir çalışmasından kaynaklanacak kesinti, 09:00 ile 11:00 saatleri arasında yapılacak

Kesinti yapılacak bölgeler: Sahil, seralar ve gölet bölgelerinde elektrik kesintisi olacak


Kıb-Tek Güzelyurt Bölge Amirliği’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, ise alçak gerilim elektrik şebekesinde yapılacak proje çalışmasından kaynaklanacak olan elektrik kesintisi sabah 09:00-11:00 saatleri arasında olacak.
 

Kesinti yapılacak bölgeler: Kalkanlı Köyü’nün bir kısmı ile Güzelyurt Açık Pazar, Güzelyurt Festival Alanı, Güzelyurt Çevre Yolu ve Güzelyurt Mevlevi Anayolu bölgesinin elektrik enerjisi yarın 2 saat kesik olacak.
 

 


 
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.