banner913
banner932
banner1012

Yakın Doğu Koleji’nin yüzleri güldüren fotoğraf gezisi

banner1020

Yakın Doğu Koleji Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi ile Fotoğrafçılık Kulübü, sosyal sorumluluk kapsamında, Kıbrıs Türk Çocuk Esirgeme Kurumu Etkinlik Merkezi'nden bir grup çocuk ile fotoğraf gezisi düzenledi.

banner974
Yakın Doğu Koleji’nin yüzleri güldüren fotoğraf gezisi

banner971

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü’nden verilen bilgiye göre, rehber öğretmenler eşliğinde ilk olarak Kıbrıs Türk Çocuk Esirgeme Kurumu Etkinlik Merkezi'nde çocukları ziyaret eden öğrenciler, daha sonra bir grup çocuk ile Lefkoşa Surlariçi Bölgesi’ne fotoğraf gezisine gittikleri belirtildi.

Düzenlenen gezide, çocuklar fotoğrafçılık hakkında bilgiler edinerek, bol bol fotoğraf çektiler.

SOSYAL SORUMLULUK DUYGUSU GELİŞTİRMEK ÖNEM TAŞIYOR…

Yakın Doğu Koleji 6 ve 7.sınıflar Müdür Muavini Ömer Özkan gerçekleştirilen etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, Yakın Doğu Koleji olarak her zaman sosyal sorumluluk projeleri içerisinde bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

Akademik ve sportif başarıların yanı sıra butür etkinliklere önem verdiklerinin altını çizen Ömer Özkan, “Öğrencilerimizin hiç karşılaşmadığı, tanımadığı bir dünyayı onlara tanıtmamızı sağlıyor. Ortaöğretim çağındaki çocuğun sosyal sorumluluk projeleri aracılığıyla deneyimleyerek öğrendikleri, sınıfta anlatılanlardan ya da anne babanın anlattıklarından, haberlerde gördüklerinden çok daha değerlidir. Öğrencilerimizin farklı insanlarla tanışması, empati kurması, insanlara yardım ederek zenginleşmeyi öğrenmesi kendisi için büyük bir katkıdır. Yakın Doğu Koleji olarak bu olguyu öğrencilerimize yerleştirebilirsek ne mutlu bizlere” ifadelerini kullandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.