banner913
banner932
banner1012

Yabancılara yönelik sağlık seminerine yoğun katılım

banner1020

banner974
Yabancılara yönelik sağlık seminerine yoğun katılım

banner971

Etnik kökeni ne olursa olsun her yaştan, her dilden ve her dinden insana hayatı daha da kolaylaştıracak hizmetler sunmayı sürdüren Near East Bank, ülkemiz insanı ile hayatı paylaşan yabancı uyruklu müşterilerine yönelik sağlıkla ilgili farkındalık semineri düzenledi.

Dr. Suat Günsel Üniversitesi Hastanesi Genel Pratisyen Dr. Özgür Türk tarafından Park Palace Hotel Kongre Salonu’nda sunulan, katılımın yüksek olduğu seminerde Dr. Özgür Türk, kanser ve çeşitleri, sigaranın zararları ve yol açabileceği hastalıklar, kalp sağlığı, kolestrol ile ilgili detaylı bilgi verdi.

Dr. Özgür Türk, insanların yemek seçimlerini etkileyen unsurlar hakkında bilgilendirmeler yaparak, duyusal ve duygusal açlık gibi önemli konulara da değinerek diyabetten korunmanın püf noktalarını anlattı. Seminer sonrası Expat Müşterilerin sorularını cevaplayan Dr. Özgür Türk, seminere gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek katılan herkese teşekkür etti.

Semineri organize eden Near East Bank Expat Bankacılık ve Pazaralama Birimi Kıdemli Müdürü Naci Karanlık, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tuttuklarını söyledi. Sağlık Seminerine duyulan ilgiden memnun olduğunu dile getiren Karanlık, bu tür etkinlikleri sıklaştıracaklarını belirtti. Lha

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.