banner913
banner932
banner1012

Vakıflar İdaresi'nden Ramazan ve Bayram yardımları

banner1020

Kıbrıs Vakıflar İdaresi Ramazan ayı nedeniyle bazı yardımlar gerçekleştirdi.

banner974
Vakıflar İdaresi'nden Ramazan ve Bayram yardımları

banner971

Vakıflar İdaresi’nden yapılan açıklamaya göre,  Ramazan ayı boyunca  ülkenin değişik  bölgelerinde iftar yemeği verildi.

İftar yemeklerinin sonunda, Karagöz Hacivat oyunları ile çocuklara vakıf değerleri anlatıldı ve çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Ramazan Bayramı’nın birinci günü olan yarın  kılınacak Bayram namazından sonra da ülkedeki büyük camilerde, vatandaşlara lokma dağıtılarak, bayramları kutlanacak.

İHTİYAÇLI AİLELERE YARDIM

Hayırseverlik ve dayanışmanın toplumda gelişmesi faaliyetlerini sürdürdüğü belirtilen Vakıf İdaresi, Ramazan Bayramı nedeniyle birçok kurumla ortak çalışarak, ülke genelindeki ihtiyaçlı ailelere gıda yardımında bulundu.

Çocukları da sevindiren Vakıflar İdaresi, çocuklara bayramlık kıyafetler aldı.

Kıbrıs Vakıflar İdaresi Genel Müdürü  İbrahim Benter, bayramların dayanışma, hoşgörü, yardımlaşma gibi manevi duyguların yoğun yaşandığı anlar olduğunu belirterek, halkın Ramazan Bayramı’nı kutladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.