banner913
banner932
banner1012

Vakıflar İdaresi Kiracılarının Borçlarının Tahsiliyle İlgili Tasarı Komitede Onaylandı

banner1020

Cumhuriyet Meclisi Ekonomi, Maliye, Bütçe ve Plan Komitesi, “Kıbrıs Vakıflar İdaresi Kiracılarının Birikmiş Kira ve Gecikme Zammı Borçlarının Tahsili İle İlgili Kuralların Düzenlenmesine İlişkin (Geçici Kurallar) Yasa Tasarısı”nı oy çokluğu ile kabul etti. 

banner974
Vakıflar İdaresi Kiracılarının Borçlarının Tahsiliyle İlgili Tasarı Komitede Onaylandı

banner971


Cumhuriyet Meclisi’nden verilen bilgiye göre, UBP Milletvekili Ersin Tatar başkanlığında bugün yapılan komite toplantısına CTP Milletvekili Birikim Özgür, DP Milletvekili Mustafa Arabacıoğlu katıldı.
Kıbrıs Vakıflar İdaresi Kiracılarının Birikmiş Kira ve Gecikme Zammı Borçlarının Tahsili İle İlgili Kuralların Düzenlenmesine İlişkin (Geçici Kurallar) Yasa Tasarısı, Vakıflar İdaresi kiracılarının birikmiş kira ve gecikme zammı borçlarının tahsili ile ilgili kuralların düzenlenmesini içeriyor. 
Tasarı, “taraflar arasında imzalanacak bir protokolle, Kıbrıs Vakıflar İdaresi kiracılarının, birikmiş kira ve gecikme zammı borçlarına ilişkin düzenleme yapılarak borçlarını hazırlanacak ödeme planına uygun olarak ödemeleri ve Kıbrıs Vakıflar İdaresi’nin kira tahsilatının hızlandırılmasını” amaçlıyor. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.