banner913
banner932
banner1012

Ülkü Ocakları'ndan Nevruz yürüyüşü

banner1020

  Nevruz Bayramı nedeniyle Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen ‘Birlik ve Beraberlik Yürüyüşü’ Girne Kapısı’ndan başlayıp Ortaköy'e kadar sürerken, olaysız şekilde tamamlandı...

banner974
Ülkü Ocakları'ndan Nevruz yürüyüşü

banner971

 

Nevruz Bayramı nedeniyle Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen ‘Birlik ve Beraberlik Yürüyüşü’ Girne Kapısı’ndan başlayıp Ortaköy'e kadar sürerken, olaysız şekilde tamamlandı

 

Dünyada olduğu gibi ülkemizde de baharın gelişinin kutlandığı Nevruz Bayramı nedeniyle birçok etkinlik düzenlenirken bunlardan biri de dün ülkemizdeki Ülkü Ocakları tarafından yapılan yürüyüşle gerçekleştirildi.

 

Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen Birlik ve Beraberlik Yürüyüşü ses getirdi. Girne Kapısı’ndan başlayıp Ortaköy'e kadar süren yürüyüşün amacı Mersin'de hunharca katledilen Özgecan Aslan'ı, Izmir Ege Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrencilerle yaşanan kavgada hayatını kaybeden Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi sorumlusu Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu ve Ergenekon'dan çıkan tahliyelileri anmak adına yürüyüşün düzenlendiği belirlendi. Ses getiren bu yürüyüş "Allahuekber, Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez, Ne Mutlu Türk'üm Diyene" sloganları kullanılarak, çevredeki vatandaşların katkısıyla da olaysız şekilde sonuçlandı. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.