banner913
banner932
banner1012

Üç işyerinin faaliyetleri geçici olarak durduruldu

banner1020

banner974
Üç işyerinin faaliyetleri geçici olarak durduruldu

banner971

Lefkoşa Türk Belediyesi Halk Sağlığı Şubesi, üç işletmenin faaliyetlerini eksiklikler nedeniyle durdurdu.
LTB’den verilen bilgiye göre, LTB Halk Sağlığı Şubesi ekipleri, 24 Nisan-4 Mayıs arasında 90 işyeri denetledi.
Denetimlerde, Aldemir Kafeterya isimli işletmeye gayrisıhhi ortam nedeniyle para cezası kesildi; Demir Market’in kasap reyonundan bir birim ürün gayrisıhhi koşullar nedeniyle müsadere edildi.
Pizza Pizza isimli işletmenin faaliyeti işyeri izni olmaması, sağlık karnesiz personel çalıştırılması ve gayrisıhhi ortam; Erol Cingöz Berber ve Havuzlu Park Afiye Büfe isimli işletmelerin faaliyeti ise, işyeri izni olmaması ve sağlık karnesiz personel çalıştırılması nedenleriyle geçici olarak durduruldu.
Bahse konu dönemde 8 kasap, 1 balık satış yeri, 1 piliç satış yeri, 2 unlu mamul imalatı, 11 restoran, 5 büfe, 6 kafeterya, 1 kuruyemiş imalatı, 1 kahvehane, 1 pansiyon, 2 oto galeri, 1 oto yıkama, 18 market, 2 spor salonu, 4 gıda deposu, 1 dernek lokali, 12 eğitim merkezi, 11 kuaför ve berber salonu, 1 dövme stüdyosu, 1 yurt kafeteryası denetlendi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.