banner913
banner932
banner1012

Türkiye’den tatile uyuşturucu ile geldi

banner1020

Ercan’dan ülkeye giriş yapmak istediği esnada narkotik detektör köpeği Cindy tarafından tespit edilen Servet Kocaman’ın üzerinde yapılan aramada 30 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulundu

banner974
Türkiye’den tatile uyuşturucu ile geldi

banner971

Evrim KAMALI

Ercan Havalimanı’ndan KKTC'ye giriş yapan zanlı Servet Kocaman’ın üzerine narkotik detektör köpeğinin tepki vermesi sonucunda tasarrufunda uyuşturucu madde buldu.  Zanlı teminata bağlanmak üzere dün Lefkoşa’da mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili şahadet veren polis memuru Cemal Ramiz olayla ilgili bulguları aktardı. Ramiz huzurda bulunan zanlı Servet Kocaman’ın ülkemize 18 Ocak tarihinde saat 14.00 sıralarında Ercan Havaalanından giriş yapmak istediği esnada devriye gezen narkotik detektör köpeği Cindy tarafından tespit edildiğini ve üzerinde yapılan aramada tasarrufunda 30 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak yürütülen soruşturmanın tamamlandığını zanlının ülkemizde turist statüsünde bulunduğunu belirterek mahkemenin uygun göreceği bir teminata bağlamasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Tacan Reynar zanlının ileride görüşülecek davalarında hazır olmasını sağlamak maksadı ile 1 ayı geçmeyen bir süre merkezi ceza evinde hükümsüz tutuklu olarak beklemesine emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.