banner913
banner932
banner1012

Türkiye'den AFAD ekibi kimyasal ölçüm yapacak

banner1020

banner974
Türkiye'den AFAD ekibi kimyasal ölçüm yapacak

banner971

Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Kudret Özersay az önce yaptığı sosyal medya paylaşımıyla  Türkiye’den AFAD’dan bir ekibin gelere patlamanın olduğu yerde  cihazlar eşliğinde kimyasal ölçüm yapacağını açıkladı.

İşte Özersay'ın paylaşımı:

Yaşadığımız olaylar ertesinde tedbir mahiyetinde Türkiye’den AFAD’dan (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı) az sonra dört kişilik bir uzman ekip ülkemize geliyor. Ülkemize gelecek olan ekip Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığımızla birlikte patlamanın olduğu bölgede cihazlar eşliğinde kimyasal ölçüm yapacak. Kamuoyuna bilgi vermeye devam edeceğiz.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin Becer - 5 yıl önce
AFAD gelene kadar füzeyi elleyen elleyene. Hatta birisi küllerine üfürerek yazıları okumaya çalıştı. Komutanlar dahil bir sürü insan bir metre yakınına kadar gitti. Eğer sakıncalı işteydi iş işten geçmiştir. Baktık AFAT geldi. Özel giysilerle yanaştı. Demek ki bizimkiler çok tecrübesiz.