banner913
banner932
banner1012

“TMT ruhuyla görevimizin başındayız”

banner1020

banner974
“TMT ruhuyla görevimizin başındayız”

banner971

Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Tevfik Algan ve beraberindeki heyet, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’yı ziyaret etti.

Ziyaret, Kıbrıs’ın fethinin 447’nci, Türk Mukavemet Teşkilatı’nın 60’ncı, Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’nın 42’nci kuruluş yıldönümünün kutlanacağı 1 Ağustos Toplumsal Direniş Bayramı münasebetiyle gerçekleştirildi. 
Öte yandan Başbakan Tufan Erhürman, Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Tevfik Algan, GKK Yardımcısı Tuğgeneral Cemal Volkan ve beraberindeki heyeti kabul etti.
Kabulde, Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Tevfik Algan, Başbakan Tufan Erhürman’a plaket takdim etti.
Güvenlik Kuvvetleri Komutanı Tuğgeneral Tevfik Algan, Başbakan Erhürman’ı 1 Ağustos Toplumsal Direniş Bayramı nedeniyle ziyaret etmek istediklerini belirtti.
“Türk Mukavemet teşkilatından aldığımız ruhla görevimizin başındayız” diyen Algan, nitelikli ve güçlü yapılarıyla her zaman görevlerinin başında olduklarını ve görevlerini aynı inançla yerine getirmeye devam edeceklerini söyledi.
Başbakan Tufan Erhürman ise, Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı ve Polis Genel Müdürlüğü’nün ülke için çok önemli olduğunu belirterek, bu kurumlarla görevlere geldikleri günden beri çok yoğun mesai içinde olduklarını ifade etti.
Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’nın başka ülkelerde yerine getirilen fonksiyonların yanında başka görevler de üstlendiğini dile getiren Erhürman, “Bu ağır bir yük ve günden güne de artıyor” dedi.
Erhürman, suç ve suçlularla mücadele azimleriyle potansiyellerinin ve kadroların da genişlediğine işaret ederek, Güvenlik kuvvetleriyle birlikte çalışmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Öte yandan Cumhuriyet Meclisi Başkanı Teberrüken Uluçay da Güvenlik Kuvvetleri Komutanı (GKK) Tuğgeneral Tevfik Algan’ı kabul etti.
Teberrüken Uluçay, kabuldeki konuşmasında, toplumsal dayanışmaya ihtiyaç duyulan günlerden geçildiğini ifade ederek, “Ülkenin gelişip güçlenmesi, ekonomisinin kalkınması için eskiden olduğu gibi bugün de dayanışma ve birlik içinde hareket edilmesi gerek” dedi.
Uluçay, özellikle bugünlerde ekonomik sıkıntılar nedeniyle yaşanan ve zaman zaman popülizme de kaçan duruşlar yerine, gerçekçi yaklaşımlarla, dayanışma ruhuyla, birlik içinde ve eskiden olduğu gibi mücadele edilmesi gerektiğini kaydetti.
Tuğgeneral Algan ise konuşmasında, Toplumsal Direniş Bayramı kapsamında ziyaret gerçekleştirdiklerini belirtti.
Algan, Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’nın, Türk Mukavemet Teşkilatı’nın devamı olarak bugün de görevini aynı duygularla sürdürdüğünü vurguladı. 
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.