banner913
banner932
banner1012

"TMK, askeri bölgeler içinde başvuruları karar bağlıyor"

banner1020

Taşınmaz Mal Komisyonu Başkanı  Ayfer Said Erkmen,  yazılı açıklamasında, bir çok gazetede yer alan AİHM’de de başvurusu bulunan Tymvios, Alexandrou ve Balina başvuruların askeri bölge içerisinde olduğunu ve Komisyon tarafından karara bağlandığını

banner974
"TMK, askeri bölgeler içinde başvuruları karar bağlıyor"

banner971

Taşınmaz Mal Komisyonu, “Komisyonun askeri bölgelerde herhangi bir yetkisi bulunmadığına” ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığını; Komisyon’un askeri bölge içerisinde bulunan başvuruları da  karara bağladığını bildirdi.

Taşınmaz Mal Komisyonu Başkanı  Ayfer Said Erkmen,  yazılı açıklamasında, bir çok gazetede yer alan AİHM’de de başvurusu bulunan Tymvios, Alexandrou ve Balina başvuruların askeri bölge içerisinde olduğunu ve Komisyon tarafından karara bağlandığını ifade etti.

Erkmen, bu kararların Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi tarafından da onanarak listeden çıkarıldığını kaydetti. 

Erkmen, ayrıca haberlerde bahsedilen Rock Ruby Hotel Ltd.,  Diogenus-Tseriotis, Demades, Hadjiprokopiou, Xenides-Arestis’e, Komisyon’un  muhtelif tarihlerde başvuru yapmaları için davet yazısı da gönderdiğini, ancak Komisyon’a müracaat etmediklerini de  belirtti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.