banner913
banner932
banner1012

Tıp-İş’in yeni başkanı Ahmet Varış

banner1020

banner974
Tıp-İş’in yeni başkanı Ahmet Varış

banner971

Kıbrıs Türk Hekimler Sendikası’nın(Tıp-İş) dün gerçekleşen Tıp-İş Olağan Genel Kurulu’nda başkan ve yönetim kurulu seçimi gerçekleştirildi.

295 üyeye sahip olan Kıbrıs Türk Hekimler Sendikası (Tıp-İş) Başkanlığı’na Dr. Ahmet Varış seçildi.

Ahmet Varış’ın başkan seçildiği genel kurulda Asli Yönetim Kurulu üyeleri Arif Ersoy, Nafiye Direktör, Volkan Onar, Emre Vudalı, Şükrü Onbaşı seçildi.

Yedek Yönetim Kurulu üyeliklerine Ozan Emiroğlu, İdris Deniz ve Raif Hızal getirilirken Denetleme Kurulu üyeliklerine Mehmet Mehmetoğlu, Adil Özyılkan; Disiplin Kurulu üyeliklerine ise Erol Barçın, Ceyhun Birinci ve Cansel Öztekiner seçildi.

Girne bölge temsilcisi, Sibel Çelebi, Mağusa bölge temsilcisi Ahmet Körceğiz, Güzelyurt temsilcilisi Nurçin İncirli seçilirken, Temel Sağlık Hizmetleri temsilcisi Fatma Kızıl oldu.

Oybirliği ile başkanlığa seçilen Ahmet Varış görevi devraldığı Sıla Usar’a ve bugüne kadar sendikal mücadelede görev yapmış olan tüm meslektaşlarına teşekkür etti.

Varış yaptığı açıklamada,kamu sağlık merkezlerindeki alt yapı eksikliklerinin giderilmesi ve bu merkezlerin çağımızın gerektirdiği modern donanıma kavuşması, hekim emeğini değersizleştiren siyasi erk ile mücadele etmek için çalışacaklarını, hekimlerin hakları kadar hasta hakları içinde mücadele edeceklerini sözlerine ekledi.


 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.