banner913
banner932
banner1012

Tesettür otele Kıbrıslılardan büyük tepki

Lapta'da İslami otel olarak açılan Aklima Family Hotel, Kıbrıslılardan sosyal medyada büyük tepki topladı

banner974
Tesettür otele Kıbrıslılardan büyük tepki

banner971

Kuzey Kıbrıs’ın ilk ve tek tesettür oteli Aklima Family Hotel, Lapta’da hizmet vermeye başladı. Bu haberin duyulmasının ardından Kıbrıslılar sosyal medyada tepkilerini gösterdi.

Girne Lapta’da yer alan otel “İslami değerlere uygun” “alkolsüz” ve herşey dahil konsepte sahip. Otelin internet sitesinde “Aile değerlerinin önemini bilen ve onları koruyan tatil anlayışı ile hizmet veren otelimizde Standart Oda, Standart Premium Oda, Suit Oda, Villa Oda ve Bungalov oda tiplerinde toplam 212 oda bulunmaktadır” deniliyor.

Hotelin sosyal medyadaki reklamını gören vatandaşlarsa tepki gösterdi. Bazı vatandaşlar bu otelin Kıbrıs’ta olduğuna inanmazken, bazıları ise “vay memleketin haline” yorumunda bulundu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sever Deriş - 7 yıl önce
Başınıza gelenler Kıbrıs lilar.