banner913
banner932
banner1012

“Temiz Mahalle” projesi başlatılıyor

banner1020

banner974
“Temiz Mahalle” projesi başlatılıyor

banner971

“Temiz Düşün” projesi kapsamında “Temiz Mahalle” sloganıyla yeni bir çalışma başlatılıyor.

Bu çerçevede Temiz Düşün Proje Koordinatörü Şerife Gündüz ile birlikte Değirmenlik Belediyesi’ni ziyaret eden Cumhurbaşkanı’nın eşi Meral Akıncı, projeye desteklerinden dolayı teşekkür etti ve 
muhtarlarla işbirliğiyle temiz mahalle projesini yaşama geçireceklerini söyledi. 

Cumhurbaşkanlığı’nın açıklamasına göre Meral Akıncı, muhtarlarla işbirliği içerisinde pilot mahalleler seçilerek temizlik ve çevre düzenlemesi yapılacağını, güzelliklerin öne  çıkarılacağını vurguladı. Akıncı, iyi niyetli insanların öne çıkarılması gerektiğini söyledi.

Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal da, “Herkes kapısının önünü temizlese, belediyeye sadece çöpleri kaldırmak kalır” dedi.

Temiz Düşün Proje Koordinatörü Şerife Gündüz de, bayramdan sonra belediye başkanının da desteğiyle projenin ileriye götürülebileceğini ekledi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.