banner913
banner932
banner1012

Tel boyu 250 metreye çıkarıldı

banner1020

Lefkoşa- Girne anayolunda Lavinium Sitesi mevkiine otostop yapılmasını engellemek için yerleştirilen tel örgüler bazı kişilerce kesildi. Bunun üzerine sökülen bariyer yerine takıldı, 125 metre olan tel de 250 metreye çıkarıldı

banner974
Tel boyu 250 metreye çıkarıldı

banner971

Lefkoşa- Girne anayolunda yer alan Lavinium Sitesi, yayalar için tehlike saçıyor. Siteden çıkan vatandaşların konulan bariyeri aşarak yol içerisinde otostop yapması ya da tehlikeli biçimde karşı geçmesi, sık sık yayalarla süratli araçları karşı karşıya getiriyor.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı çareyi, yola tel bir barikat çekmekte buldu. Vatandaşlar ise, hafta sonu canları pahasına, tel bariyeri söktü. Aldığı karardan geri adım atmayan Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan, Karayolları Dairesi ekiplerini bölgeye yolladı. Atakan'ın talimatı ile hem sökülen bariyer yerine takıldı, hem de 125 metre olan tel korugan, 250 metreye çıkarıldı.

Bölgede can güvenliğini alarak, ulaşımı da kolaylaştıracak tedbir alacaklarını söyleyen bakan Atakan, "Bunu yaparken de insanların her gün ölümle burun buruna seyirci kalmasına izin vermeyeceğiz" dedi. Atakan, tel örgünün sökülmesine bir defalığına müsamaha gösterdiklerini de ifade ederek, "Tekrarı haline devlet malına zarardan en ağır yaptırımların uygulanması için adım atacağım" ifadesini kullandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.