banner913
banner932
banner1012

TDP’ye bir kadın başkan daha

banner1020

TDP’ye kadın dopingi. TDP İskele İlçe Başkanlığına Cemaliye Soğancı’nın seçilmesinin ardından, Mağusa İlçe Başkanlığına da Ece Balcı getirildi

banner974
TDP’ye bir kadın başkan daha

banner971

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Mağusa İlçesi olağanüstü kongresi yapıldı. Kongrede, Ece Balcı oy birliğiyle TDP Mağusa İlçe Başkanlığına seçilirken bu görevi yapacak ilk kadın oldu.

Hatırlanacağı üzere kısa bir süre önce TDP İskele İlçe Başkanlığına  ilk kez bir kadın, Cemaliye Soğancı seçilmişti.
TDP) Mağusa İlçesi olağanüstü kongresindeki seçimde, yönetim kuruluna Ersin Avcı, Yusuf Cohar, Tezer Oğuzkan, Mehmet Gül, Ali Katırcıoğlu, Seyit Ahmet Güler, Nesrin Tekbıyık, Güzin Veziroğlu, İmren Seyis ve Özden Uluçay; Disiplin Kurulu’na ise Nadire Deniz, Server Erozan ve Salih Emin seçildi.
TDP Mağusa İlçe Başkanlığı görevine getirilen Ece Balcı eski ilçe başkanı Mustafa Emiroğluları'nın geçirdiği rahatsızlıktan duyduğu üzüntüyü belirterek, acil şifalar diledi.
Eylül 2016 tarihinden itibaren Mağusa'da ilçe başkan vekili olarak görev yaptığını belirten Ece Balcı, 4 ay boyunca yapılan faaliyetlere ilişkin bilgi verdi. 
Balcı, görevinin sorumluluğunu bilen, ülkesi için yapabilecek çok şey olduğunu düşünen, böyle gelmiş böyle gider anlayışına karşı çıkan kişilerle birlikte toplum yararına icraat yapmaya, üretmeye ısrarla devam edeceklerini belirtti. 
Ece Balcı, "Bizim gailemiz adil ve kalıcı bir çözümdür. Bizim gailemiz toplumun geleceğidir. Bizim gailemiz çocuklarımıza insanca yaşayabilecekleri bir düzen oluşturmaktır" diyerek sözlerini tamamladı. 
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.