banner913
banner932
banner1012

“Tatar ile mücadelem şimdi başlıyor”

banner1020

UBP’de bazı kesimlerin telefon mesajları, basına sızdı. Yazışmalarda Özgürgün, gerek Özersay, gerekse Erhürman’ın dokunulmazlığı ile ilgili vermediği imzayı Başbakan Tatar’ın vermesine dikkat çekip, Tatar ile mücadelesinin şimdi başladığını ifade ediyor

banner974
“Tatar ile mücadelem şimdi başlıyor”

banner971

Ulusal Birlik Partisi’nde, Eski Başbakan, UBP Milletvekili Hüseyin Özgürgün’ün dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin özel komite kurulması kararın ardından başlayan sancılı süreç devam ediyor.

Özgürgün, dokunulmazlığının kaldırılması ve yargı sürecinin önünü açacak sürece mevcut başkan Ersin Tatar’ın destek vermesine öfkelendi.

Kendisine yakın UBP PM üyeleri ile dertleşen Özgürgün, “imza veren mevcut başkan ile mücadele edeceğini” duyurdu.

Grup yazışmalarını Haber Kıbrıs’a ulaştıran kaynak, “UBP’nin başka rakibe ihtiyacı yok” notunu düştü. Özgürgün, yargılanmasının önünü açacak sürece, CTP ve HP genel başkanlarından önce, Ersin Tatar’ın imza attığına vurgu yapıyor.

Özgürgün’ün “Tatar ile mücadele edeceğini” söylemesine alkışla destek veren partililerden biri de Girne İlçe Başkanı Serdar Özbekoğlu.

Bilindiği gibi, Özgürgün’ün boşanma sürecinde banka hesapları ortaya dökülmüş, ciddi para hareketleri saptanmıştı. Özgürgün’ün Meclis’e bildirdiği mal varlıkları listesinde ise bu para hareketlerinin belirtilmemesi Savcılık ve Polis tarafından suç olarak değerlendirilmişti.

Özgürgün’ün dokunulmazlığının kaldırılması ile ilgili süreç, Tatar’ın da imzası ile başlatıldı. Meclis’te komite kurulması ile ilgili süreç ise zaman tartışmasına takıldı.

İşte Özgürgün’ün grupta yazdığı mesaj…
“Tüm gönlümle UBP tabanına teşekkür ederim. Gerek Özersay gerekse Erhürman’ın vermediği imzayı veren Tatar’la mücadelem sizin desteğinizle şimdi başlıyor.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.