banner913
banner932
banner1012

Taksiler hariç toplu taşımacılık durduruldu

banner1020

banner974
Taksiler hariç toplu taşımacılık  durduruldu

banner971

Taksiler hariç kamu araçlarıyla yapılan tüm toplu taşıma faaliyetleri, Bakanlar Kurulu kararıyla 27 Mart'a kadar durduruldu.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, kısıtlamaya dahil edilmeyen ve bu süreçte çalışacak taksi şoförlerinin maske ve eldiven takması ve tüm taksilerin günde en az 3 kere dezenfekte edilmesi zorunlu kılındı.

Bu süre zarfında taksimetre kullanılmaması, belirlenen fiyat tarifesi haricinde ücret talep edilmesi ve benzeri durumların çok sıkı denetleneceği vurgulanan açıklamada, tespit edilmesi halinde ciddi yaptırım uygulanacağı belirtildi.

Bakanlık açıklamasında, bu çerçevede her türlü uyarı ve ihbar için 7/24 esasında hizmet veren 1181 "Alo Ulaşım" hattının aranması istendi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.