banner913
banner932
banner1012

Taksicilerin eylemi için olağanüstü güvenlik önlemleri

banner1020

KKTC Birleşik Taksiciler Birliği'nin bugün yapacağını açıkladığı eylem için meclis önünde olağan üstü güvenlik önlemleri alındı.

banner974
Taksicilerin eylemi için olağanüstü güvenlik önlemleri

banner971

KKTC Birleşik Taksiciler Birliği Başkanı Kemal Gözay yazılı açıklamasında, pazartesi saat 09.00’da Girne Otobüs Terminali’nde toplanacaklarını ve oradan da Meclis önüne giderek eylem yapacaklarını duyurmuştu. Gözay, Girne Taksiciler Birliği, Çatalköy Taksiciler Birliği, Lefkoşa Taksiciler Birliği ve Ercan Havaalanı Taksiciler Birliği’nden oluşan KKTC Birleşik Taksiciler Birliği’nin düzenleyeceği eylemin, “Eşya Yolcu Denetim Yasası’ndaki ilgili maddenin değiştirilmesi, turistik “T” izinlerinin durdurulması, 2012 yılında imzalanan casino, otel ve acentelere VİP taşımacılık altında verilen izinlere kriter getirilmesi ve aktif denetim” talepleriyle yapılacağını bildirilmişti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.