banner913
banner932
banner1012

TAK çalışanlarından kanser hastalarına destek

banner1020

banner974
TAK çalışanlarından kanser hastalarına destek

banner971

 “1-31 Ekim Meme Kanserinde Farkındalık Ayı” dolayısıyla Kanser Hastalarına Yardım Derneği (KHYD) tarafından başlatılan pembe tişört farkındalık kampanyasına Türk Ajansı Kıbrıs (TAK) Müdürü Doç. Dr. Neriman Saygılı ve bir grup personel de destek verdi. 

“Erken Tanı Hayat Kurtarır” sloganlı pembe tişörtler, kanser hastalığıyla mücadeleyi ve erken teşhisin önemini vurguluyor. 

Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail, Meme Kanseri Farkındalık Ayı dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Meme kanserini pembe rengin temsil etmesi ise dünyayı toz pembe gördüğümüz yirmili yaşlar itibarı ile meme kontrollerine başlamamız gerektiğini vurgulamaktadır” ifadesini kullanmıştı. 

Ekim ayı boyunca dernek tarafından düzenlenen farkındalık ve bilinçlendirme seminerlerinde kadınlar arasında en sıklıkla görülen kanser türü olan meme kanserinde, erken tanının önemine işaret edildi. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.