banner913
banner932
banner1012

Surlariçi’ndeki ailelere, uyuşturucuyla mücadele konusunda bilgil.

Lefkoşa Surlariçi’ndeki aileler, uyuşturucuyla mücadele konusunda bilgilendirilecek.

banner974
Surlariçi’ndeki ailelere, uyuşturucuyla mücadele konusunda bilgil.

banner971

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Gençlik Örgütü Lefkoşa İlçesi ile Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu’nun birlikte düzenleyeceği “Uyuşturucu ile Mücadelede Toplumsal Farkındalık ve Aile Eğitimi” 13 Eylül Çarşamba akşamı Bedesten’de yapılacak.

CTP Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, Surlariçi’nde görev yapan muhtarların talebi üzerine düzenlenecek eğitim, saat 20.00’de başlayacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sevilay sevcan - 7 yıl önce
Surlar içinde oturanlar gazete okumaz, haber dinlemez... Bu etkinliği nasıl duyurdunuz. Ben şimdi gördüm; gelir miydim bilemem ama başkalarının gelmesini sağlayabilirdim. Bizde tuhaf bir adet var; gereksiz herşeyi herkes duyar, gerekli ne varsa asla duymayız, çünkü duyurulmaz. Madem böyle bir etkinlik vardı, keşke ya araba ve megafonla, ya da kapı kapı dolaşarak bunu duyuraydınız.