banner913
banner932
banner1012

“Suçlayıcı açıklamalar gerçek dışı”

banner1020

Lefkoşa Devlet Hastanesi Başhekimliği, özel bir hastanede ameliyat sırasında hayatını kaybeden Gökhan Bolat’ın sevkinin yapılmadığı şeklindeki iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı

banner974
“Suçlayıcı açıklamalar gerçek dışı”

banner971

 Göçmenköy’de yaşayan ve Kolan Hastanesi’nde kalp ameliyatı olduğu sırada hayatını kaybeden 30 yaşındaki Gökhan Bolat, son yolculuğuna uğurlandı. Küçük yaştan beridir kalp rahatsızlığı bulunan Bolat, bölgenin sevilen gençlerindendi. Bolat, henüz hayatının baharındayken zamansız vedasıyla sevenlerini hüzne boğdu. 

Öte yandan Lefkoşa Dr.  Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimliği, özel bir hastanede  ameliyat sırasında hayatını kaybeden Gökhan Bolat’ın “sevkinin yapılmadığı” şeklinde  Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ni suçlayıcı açıklamaların gerçeği yansıtmadığını kaydetti.

Başhekimlik’ten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimliği olarak yaptığımız araştırmada hayatını kaybeden kardeşimizin Dr. Gülgün Vaiz tarafından muayene edilmesinin ardından Kalp Damar Cerrahisine konsulte edildiği orada Dr. Cağın Zaim tarafından yapılan tetkik ve muayenesinden sonra 19.09.2017 tarihinde hastanın kendi tercihi doğrultusunda gerek TC üniversite ve devlet hastanelerinde gerekse KKTC’deki Sağlık Bakanlığı’nın anlaşmalı olduğu özel hastanelerde ileri tetkik ve tedavisinin yapılması için sağlık kurulu kararı üretilmiştir.”

Açıklamada,  Bolat’ın ailesine  baş sağlığı dileğinde de bulunuldu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.