banner913
banner932
banner1012

“Sizlerden ricam bu sessiz çığlıklara gözünüzü dört açmanızdır”

banner1020

Çok zor günlerden geçildiğini ve birçok insanın zor durumda olduğunu belirten Raşit, "sizlerden ricam bu sessiz çığlıklara gözünüzü dört açmanızdır. Onları fark edip yapabileceğimiz küçücük bir yardımla belki de bir hayat kurtarabileceğimizi lütfen aklımızdan çıkarmayalım”

banner974
“Sizlerden ricam bu sessiz çığlıklara gözünüzü dört açmanızdır”

banner971

Ülkemizin köklü kuruluşlarından ARUN Direktörü Tolga Ahmet Raşit,  dün sosyal medya hesabından çok duygusal bir paylaşımda bulundu.   Tolga Ahmet Raşit, genç  bir kızından " Ben şu anda 1 makarnaya bile razıyım Tolga abi.."  şeklinde bir mesaj aldığını ve kanının donduğunu yazdı.

Çok zor günlerden geçildiğini ve birçok insanın zor durumda olduğunu belirten Raşit, "sizlerden ricam bu sessiz çığlıklara gözünüzü dört açmanızdır. Onları fark edip yapabileceğimiz küçücük bir yardımla belki de bir hayat kurtarabileceğimizi lütfen aklımızdan çıkarmayalım. Elbirliğiyle bu zor günleri aşacağız elbet.." dedi

Tolga Ahmet Raşit, paylaşımın tamamında  şu ifadeleri kullandı:

"" Ben şu anda 1 makarnaya bile razıyım Tolga abi.." diye bir mesaj aldım özelden. O an resmen kanım dondu. Hayatını yapayalnız yaşamak zorunda kalan genç bir kızdı bana bu mesajı yazan. İyi kötü bir işi vardı ama son olaylardan sonra çalıştığı iş yeri kapanmıştı ve maaş alamıyordu. Elinde kalan az miktarda parayla marketten aldığı ekmekle, yoğurtla, zeytinle günlerini idare etmeye çalışıyordu. Sonunda o az olan parası da bitti. Belediyelerin dağıttığı gıda paketlerinden almak için çırpındı durdu. Kimsesi olmadığı için başaramadı. İşte tam o anda bana mesaj yazmaya karar verdi. " Açım ben Tolga abi kendimi mi yakayım? intihar mi edeyim..' diye yaşananlara isyan ediyordu. Onun mesajlarını göz yaşlarımı tutmakta zorlanarak okudum. İlk iş onu sakinleştirdim. Ona sabretmesini her şeyin düzeleceğini söyledim. Sonra hiç vakit kaybetmeden LTB başkanı Mehmet Harmancı" yı aradım. Ona kızın durumunu anlattım. Başkan bir saniye bile düşünmeden ' Adresi al hemen gıda yardımını ulaştıralım' dedi. Başkana çok teşekkür ederek telefonu kapattım. Sonra içim rahat etmedi belediyeye bizzat giderek gıda yardım paketini aldım. Kendimde bir şeyler ekleyerek yardıma muhtaç olan kızımıza götürdüm. Kızımızın gıda yardımlarını aldıktan sonra ki mutluluğunu tarif edemem. Hayatımda bugüne kadar aldığım en içten gelen teşekkürlerden biriydi. O andan itibaren içim çok rahatlamıştı çünkü kızımızın en az 1 ay yetecek kadar gıdası vardı artık. Ona bir yardıma ihtiyacı olduğunda beni mutlaka aramasını defa defa tembihleyerek ayrıldım. Oradan ayrıldığımda arabama giderken kendime söz verdim o beni aramasa bile beni onu sık sık arayıp bir ihtiyacı var mı diye soracaktım. Çok zor günlerden geçtiğimiz şu günlerde birçok insanımızın zor durumda olduğunu bilmenizi isterim. Ve sizlerden ricam bu sessiz çığlıklara gözünüzü dört açmanızdır. Onları fark edip yapabileceğimiz küçücük bir yardımla belki de bir hayat kurtarabileceğimizi lütfen aklımızdan çıkarmayalım. Elbirliğiyle bu zor günleri aşacağız elbet.."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.