banner913
banner932
banner1012

Sigortacılardan Arabahmet İlkokuluna anlamlı yardım

banner1020

Bünyesinde 32 sigorta şirketi bulunduran Sigorta ve Reasürans Şirketler Birliği yönetim kurulu bu yıl aldığı kararla yıllık balo düzenleme yerine Lefkoşa Surlariçi’nde bulunan Arabahmet İlkokuluna yardım yaptı.

banner974
Sigortacılardan Arabahmet İlkokuluna anlamlı yardım

banner971

 

 
Bölgede 1964 yılından bu yana eğitim veren Arabahmetİlkokulu’nu ziyaret eden başkan ve yönetim kurulu üyeleri daha önce yapılan tespitler doğrultusunda Okulun gereksinim duyduğu araç gereçleri Okul Müdürüne iletti. Başkan Namık Kural ve üyeler Ahmet Eraslan, Mehmet A. Kader, Murat Selvi ve Tayfun Vural’dan oluşan Birlik Heyeti dün ziyaret ettiği Arabahmet İlkokulu yöneticilerine ihtiyaçlı öğrencilere  dağıtılmak amacıyla 97 çift ayakkabı, 1 adet Laptop ve kamera sistemi kurulması için gerekli maddi miktarı takdim etti. Mutlu anların paylaşıldığı ziyarette, okul yöneticileri Sigorta ve Reasürans Şirketler Birliği yönetimine öğrenciler adına teşekkür etti. Lha
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.