banner913
banner932
banner1012

Sevenleri yasta

banner1020

Kıbrıs Türk basının emektar isimlerinden Serpil Esat Çağaşan yaşamını yitirdi

banner974
Sevenleri yasta

banner971

 

Kıbrıs Türk basının emektar isimlerinden, Mülkiyeliler Birliği’nin üyesi Serpil Esat Çağaşan yaşamını yitirdi.

Bir süredir kanser tedavisi gören Çağaşan’ın ölümü, ailesi ve sevenlerini yasa boğdu.

Çağaşan’ın yakın dostu Gazeteci Ahmet Tolgay, Çağaşan ile ilgili sosyal medya hesabından duygulandıran bir paylaşımda bulundu.

Tolgay’ın paylaşımı şöyle:

“Camiamızın sevgili Serpil'ini yitirdik: Basın camiamızın çilekeşlerinden sevgili Serpil Esat Çağaşan'ı kaybettik genç yaşta... Maalesef kansere karşı verdiği yiğitçe savaşı en sonunda kaybetti... Son buluşmamız Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde olmuş, doktor kapısı önünde geçmiş günlere dair derinlikli bir sohbet yapmıştık.. Ne kadar içten ve candandı...Kendisi için üzülenlere üzülüyordu... KIBRIS gazetesinin ilk kuruluş çalışmalarında emek veren ve sonraki yıllarda da araştırma ürünü haber ve yazılarıyla mesleğinde haklı bir saygınlığı kazanan çalışkan, üretken ve yaratıcı meslektaşımızdı... Işıklarda uyu Serpil'imiz... Sevenlerinin ve sevdiklerinin başı sağ, metaneti güçlü olsun.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.