banner913
banner932
banner1012

“Senin ağzını burnunu kırarım”

CTP Milletvekili Asım Akansoy, YDP milletvekili Zaroğlu’nun Meclis’te kendisine küfürler savurup “senin ağzını burnunu kırarım” diye tehdit ettiğini söyledi

banner974
“Senin ağzını burnunu kırarım”

banner971

CTP Mağusa Milletvekili Asım Akansoy, dünkü Meclis toplantısında YDP milletvekili Bertan Zaroğlu’nun kendisine küfürler savurup hakaret ettiğini belirtti. Akansoy “Bizi korkutacaklarını sananlar çok beklerler” dedi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Akansoy şöyle dedi:

“Bugün Meclis’te katiplik görevi yapan zat’ın, Genel Kuruldan çıkmaya çalıştığım sırada “sen s.kt.r git, senin ağzını burnunu kırarım” demesine gülsem mi kızsam mı? ben de şaşırdım.

Yaklaşık 5 yıldır Meclisteyim, çok farklı görüşten kişiler ile çalıştım. Aramızda çok tartışma yaşandı. Çok ciddi farklılıklarımıza rağmen Genel Kurul dışında birlikte kahve içip sohbet etmeyi önemsedik. Bizde böyledir, dedik. Bizim kültürümüzde bu var dedik. Toleranslı olduk. Anlatılanı anlamaya çalıştık. Döndük biz de derdimizi anlattık. 
Beş yıl boyunca ne hakaret ettik ne de böyle ağır hakaret yedik.

Bugün gelinen nokta işte bu. Seviye artık bu. 
Ha bizi korkutacaklarını sananlar çok beklerler. Bunu geçelim bir kalem.

Bugün artık ortada açık bir şiddet var. Düşüncenin içeriğini tartışmak artık anlamsız. Gerek Afrika’ya saldırı gerek bizlere hakaret edenleri gerekse Sn. Cumhurbaşkanı’nı yuhalama gafletine düşenleri görünce, ettiğim yemindeki insan hak ve özgürlüklerini, hukukun üstünlüğünü ve Anayasa’ya bağlılığı düşündüm: Acı acı güldüm. Çünkü bugün yapılanlar tüm insanlık değerlerine yönelik bir linç girişimiydi.”

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.