banner913
banner932
banner1012

Şehit ailelerinde yeni başkan Benan

banner1020

Şehit Aileleri Derneği Genel Başkanlığı'na Gürsel Benan getirildi

banner974
Şehit ailelerinde yeni başkan Benan

banner971

Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği Genel Başkanlığı'na, Gürsel Benan getirildi.
Derneğin Genel Kurul toplantısı ve ardından gerçekleştirilen görev bölümünde yeni yönetim kurulu belirlendi.
Buna göre; Genel Başkan Gürsel Benan, Başkan Yardımcısı Seyhan Cambaz, Başkan Yardımcısı Mehmet Tanol, Genel Sekreter Mehmet Kasabalı, Genel Sekreter Yardımcısı Reyhan Kişmir, Genel Sekreter Yardımcısı Ceyhan Cambaz, Kadın Kolu Başkanı Sevilay İzanoğlu, Gençlik Kolu Başkanı Gülten Cihangirli, Kültür Kolu Başkanı Kadir Okyar, Tahsildar ve Lokal İşler Sorumlusu Salih Açman, Sosyal İşler Başkanı Hasan Kelebek, Mali İşler Sorumlusu Mustafa Kasabalı oldu.
Mehmet Salih Atagül, Ferhan Arıkbuka, Halil Özgüvenel, Yaşar Gevrek, Ejder Deniz, Ersoy Taluğ, İbrahim Açman, Aksen Mamülcü, Şeniz Uluç, Lütfi Güngeldi, Burhan Cihangir, Ramadan Beşgül ve Sema Bilokçuoğlu ise faal üye olarak görev aldı.
Bu arada, Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği Genel Başkanlığı'nı uzun yıllar yürüten Ertan Ersan, genel kurulda aday olmayacağını ve görevini devredeceğini geçtiğimiz hafta açıklamıştı.

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.