banner913
banner932
banner1012

Section Lefkoşa’da

banner1020

Section kişisel bakım ürünleri mağazası, Mağusa’nın ardından Lefkoşa’da da hizmete girdi

banner974
Section Lefkoşa’da

banner971

 


Birçok kaliteli makyaj, kozmetik, kişisel & cilt bakım markası ve ürünlerini bünyesinde barındıran Section Kişisel Bakım Mağazası Mağusa’dan sonra Lefkoşa’da da tüketici ile buluştu.  
Sağlık ve güzellik denince akla gelen her şeyi müşterileriyle buluşturan Section, sürekli yenilenen ürün pörtföyü, uygun fiyat ve bol çeşitleriyle dikkat çekiyor.


Deniz Plaza yanında yer alan mağazanın görkemli açılış kokteyli Lefkoşalılar tarafından yoğun ilgi gördü. Seçkin markaların kaliteli ürünlerini Lefkoşalılarla buluşturan Section, müşterilerine gerek marka çeşitliliği, gerekse mağazasının iç mimarisi ile oldukça rahat ve konforlu bir alışveriş imkanı sağlıyor.
Yeni nesil mağazacılık anlayışı ile kaliteli birçok ürünü, yediden yetmişe kendini bakımlı ve güzel olmaya adamış kişilerin beğenisine sunan Section’nın fark yaratacak fiyat ve fırsatları beğeni topladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.