banner913
banner932
banner1012

Seçime katılacaklara servet beyanı çağrısı

banner1020

KTÖS, seçimlere katılacak tüm adayların servet beyanında bulunmasını talep etti

banner974
Seçime katılacaklara servet beyanı çağrısı

banner971

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS) Genel Sekreteri Şener Elcil, siyasette olan ve seçimlere katılacak tüm adayların şeffaflık ve hesap verebilirlik adına hem kendilerinin, hem de birinci derecede yakınlarının servet beyanında bulunmasının toplumun talebi olduğunu kaydetti. Elcil, “Bu temiz siyaset diyenlerin de topluma karşı sorumluluğudur” dedi.

Yazılı açıklamasında, Kıbrıs Türk toplumunun siyasi iradesini Türkiye tarafından gasp edildiğini savunan Elcil, hiçbir siyasi partinin buna karşı çıkmadığını ve açık bir söylem geliştirmediğini söyledi.

Elcil, “Seçimlerden beklenen hükümet olmakla sınırlıdır. Bu siyasi tavır bunu ortaya koyuyor” dedi.
Rüşvet, yolsuzluk iddiaları karşısında sessiz kalındığına da işaret eden Elcil, “Siyasette olan ve seçimlere katılacak tüm adayların şeffaflık, hesap verebilirlik adına hem kendilerinin, hem de birinci derecede yakınlarının servet beyanında bulunması toplumun talebidir. Bu temiz siyaset diyenlerin de topluma karşı sorumluluğudur” ifadelerine yer verdi.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.