banner913
banner932
banner1012

Saffet Özmenek Zeytinlik'te yaşatılacak

banner1020

Girne Anafartalar Lisesi merhum Müdür Muavini Saffet Özmenek’in ismi Zeytinlik’te bir sokağa verildi

banner974
Saffet Özmenek Zeytinlik'te yaşatılacak

banner971

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden eğitimci, Girne Anafartalar Lisesi Müdür Muavini Saffet Özmenek’in ismi Zeytinlik’te bir sokağa verildi. 
Bu amaçla düzenlenen törene Özmenek’in ailesi, yakın arkadaşları, Anafartalar Lisesi müdür, öğretmen ve öğrencileri katıldı.
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü törendeki konuşmasında, Saffet Özmenek’le yıllar önce Ankara’da yüksek öğrenim gördükleri dönemde tanıştıklarını, demokrat ve yurtsever kimliğiyle herkesin saygı duyduğu bir isim olduğunu anlattı.
Girne Belediyesi’nin açıklamasına göre, Anafartalar Lisesi öğretmenlerinden Oya Kutsal törende Özmenek’le anılarını paylaştı, eşi Saffet Özmenek de Belediye Başkanı Güngördü ile meclis üyelerine ve emeği geçenlere teşekkür etti. 

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.