banner913
banner932
banner1012

Sabıkalı gece kulübü işletmecilerine ek izin

banner1020

İçişleri Bakanlığı’nda geçtiğimiz günlerde gece kulüpleriyle ilgili bir toplantı yapıldığı ve bu toplantıda sabıkası olan gece kulübü işletmecileriyle ilgili değerlendirme yapıldığı öğrenildi.

banner974
Sabıkalı gece kulübü işletmecilerine ek izin

banner971

Söz konusu toplantıda sabıkası olan gece kulübü işletmecilerine Şubat ayı sonuna kadar işletme izni uzatılması yapıldığı öğrenildi.

Ancak bakanlık yetkilileri tarafından daha önce yapılan açıklamalarda sabıkası olan gece kulübü işletmecilerine yönelik göz yumulmayacağı belirtilmişti.

Gece kulüplerine verilen izinler konusuna İçişleri Bakanı Ayşegül  değinen Baybars, geçmiş hükümet dönemlerinde yasaya aykırı şekilde sabıkası olan kişilere gece kulübü işletme izni verildiğini doğrulamıştı.

Bu dönemde ise bu tür izinlerin verilmesine karşı olduklarını dile getiren Baybars, konuyla ilgili Başsavcılıktan da görüş istediklerini belirtmişti.

Bu açıklamaya rağmen iznin verilmesi, akıllara kararın arkasında siyasi güç olup olmadığı konusunu gündeme getirdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.