banner913
banner932
banner1012

Rogarlar tehlike saçıyor

banner1020

banner974
Rogarlar tehlike saçıyor

banner971

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, Lefkoşa içerisinde kanalizasyon rogarlarının mazgallarının çöktüğü için büyük tehlike içerdiğini ifade ederek, bu konuda başlarından geçen bir olayı bizlerle paylaştılar.

Geçtiğimiz akşam Lefkoşa’nın en işlek caddesi olan Bedrettin Demirel Caddesi üzerinde kaldırımda yürüdüklerini dile getiren vatandaşlarımız, karşı tarafa geçmeye çalıştıkları sırada kanalizasyon rogarının araçlardan dolayı çöktüğü için bir arkadaşlarının ayağının düştüğünü ifade ettiler.

Bu arkadaşının kanalizasyon rogarını derinleştiğini bilmediği için bu kazanın başlarına geldiğini söyleyen vatandaşlarımız, belediyenin neden bu kanalizasyon rogarlarına bakım yapmadığı konusunda sitem ettiler.

Vatandaşlar, arkadaşlarının rogar mazgalına takılarak düştüğü esnada yanında olmasa belkide araçlar tarafından ezileceğini zira takılıp düştükten sonra en az bir dakika orada kaldıklarını sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.