banner913
banner932
banner1012

Rehabilitasyon Merkezi’ne katkı

İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi yararına verilen konserden elde edilen gelirle alınan oyma kursu malzemeleri teslim edildi

banner974
Rehabilitasyon Merkezi’ne katkı

banner971

Gazimağusa Belediyesi’nin organizasyonu ile İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi’nin yararına verilen konserde görev alan sanatçılara dün merkezde plaket verildi. 

Plaketler, konsere katılan sanatçılar adına Ayşe Güler Akın’a takdim edildi.
Belediye Başkan İsmail Arter, merkezi ziyaret ederek öğrencilerle de görüştü; konserden elde edilen gelirle alınan oyma kursu malzemeleri teslim edildi.

Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter açıklamasında, kasım ayında sanatçılar Ayşe Güler Akın, Ayşe Karaoğlan ve Demet Alkan’ın belediyenin organizasyonuyla çok güzel bir konser verdiklerini ve konserden elde edilen gelirin İrfan Nadir 18 Yaş Üstü Rehabilitasyon Merkezi’ne bağışlandığını ifade etti.
Ayşe Güler Akın ise Belediye Başkanı İsmail Arter’in desteğiyle sanatlarını icra ederek merkeze yaptıkları katkılardan dolayı onur duyduğunu ifade etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.