banner913
banner932
banner1012

Red Kid’ler müzeleri gezdi

banner1020

Telsim çalışanlarının çocukları Red Kid yaz programı kapsamında Dr. Fazıl Küçük ve Yakın Doğu Araba Müzeleri’ni gezdiler

banner974
Red Kid’ler müzeleri gezdi

banner971

Telsim İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişim Departman’larının düzenlediği Red Kid Yaz Programı kapsamında, çalışanların çocukları müzeleri gezerek keyifli bir gün geçirdi.

Dr. Fazıl Küçük Müzesinde, Dr. Küçük’ün hasta muayene odasını, ofisini ve kişisel eşyalarını gezip inceleyen çocuklar, müze müdürü Altay Sayıl’dan bilgi aldılar. Müzenin üst katında Dr. Küçük hakkında belgesel de izleyen çocuklar ardından, Yakın Doğu Araba Müzesi’ni ziyaret ettiler.

Araba Müzesinde, 1800’lü yıllardan günümüze kadar gelen arabaların gelişimlerini gören çocuklar, Dr. Küçük’ün 1960’lı yıllarda kullandığı makam aracanı da yakından görme fırsatı yakaladılar.  

RED KİD YAZ PROGRAMI DEVAM EDİYOR

Telsim İnsan Kaynakları Departmanı’ndan yapılan açıklamada, çalışanlara verilen değerin ve önemin, çalışan çocuklarına da verildiğini belirterek, hem öğretici hem de eğlendirici organizasyonları Red Kid Yaz Programı kapsamında düzenlediklerini söylediler. Açıklamada, program kapsamında çocuklarla bir araya gelmekten dolayı çok mutu oldukları ifade edilerek, müze gezileri gibi, kültürel faaliyetlerle çocuklarla güzel vakit geçirildiğini, daha sık eğlenceli organizasyonlarla çalışan çocuklarıyla bir arada olmaya ve Red Kid Yaz Programı’na devam edecekleri söylendi.  

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.