banner913
banner932
banner1012

Rakı severler Hürdeniz’de buluşuyor

banner1020

Tekirdağ Rakısı Altın Seri sponsorluğunda gerçekleştirilen ve her ay rakıseverleri eğlence dolu akşamlarda buluşturan ‘‘Altın Kadeh Meyhaneleri’’ etkinlik serisi, 14 Nisan Cumartesi akşamı Hürdeniz Fish&Meat Restaurant’ta devam ediyor.

banner974
Rakı severler Hürdeniz’de buluşuyor

banner971

Kıbrıs’ın sevilen seslerinden Eda Girgin’in sahne alacağı gecede konuklar dostlarıyla birlikte eğlenceye doyacak.

Her etkinlikte rakı tutkunlarına bambaşka bir keyif sunan Altın Kadeh Meyhaneleri’nin, Hürdeniz Fish & Meat Restaurant’ta gerçekleşecek gecesi için enfes bir balık menüsü hazırlandı. Gecede, 12 çeşit soğuk meze, 6 çeşit ara sıcak, ana yemek olarak seçilecek ızgara balık, tatlı ve meyveden oluşan fix menünün,meşe fıçıda bekletilen altın lezzetindeki Tekirdağ Rakısı Altın Seri ile buluşacağı eşsiz bir rakı-balık ziyafeti sunulacak.

Saat 20.00’de başlayacak etkinliği kaçırmamak için 0533 868 88 38 ve 0392 816 12 33 numaralı telefonlardan Hürdeniz Fish&Meat Restaurant’a önceden masa rezervasyonu yaptırılması tavsiye ediliyor.

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.