banner913
banner932
banner1012

Prof. Dr. Halil Nadiri Webometrics Sıralamasında En İyi 2000 Türk Araştırmacı Arasında Yer Aldı

banner1020

Dünyadaki üniversitelerin başarı sıralamasını gösteren Webometrics, üniversitelerde faaliyet gösteren Türk akademisyenlerin Google Akademik alıntılarına göre (Google Schoolar Citaion) yapılan sıralma sonuçları...

banner974
Prof. Dr. Halil Nadiri Webometrics Sıralamasında En İyi 2000 Türk Araştırmacı Arasında Yer Aldı

banner971

Dünyadaki üniversitelerin başarı sıralamasını gösteren Webometrics, üniversitelerde faaliyet gösteren Türk akademisyenlerin Google Akademik alıntılarına göre (Google Schoolar Citaion) yapılan sıralma sonuçları doğrultusunda En İyi Türk Araştırmacılar sıralamasının sonuçlarını açıkladı.

Webometrics tarafından yürütülen değerlendirme sonuçlarında Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Nadiri dünya genelindeki Türk akademisyenler arasında en iyi ilk 2 bin Türk Araştırmacı akademisyen arasında yer aldı.

Webometrics’in Mart aynın üçüncü haftasında açıklanan sonuçlarına göre Prof. Dr. Nadiri listenin 1545’inci sırasında yer aldı. Merkezi İspanya’da bulunan ve İspanya’nın en büyük kamu araştırma kuruluşu olan Milli Araştırma Konseyi (CSIC) bünyesinde faaliyet gösteren Webometrics gerek üniversitelerin gerekse akademisyenlerin akademik nitelikleri doğrultusunda dünya genelinde faaliyet gösteren yaklaşık 25 bin üniversite arasında sırlamalar yapmaktadır. 

 

Yapılan sıralamada esas alınan Google Akademik, akademik alanda geniş çapta arama yapmak için kolay bir yol sunan, akademik araştırma anlamında araştırma yapmayı kolaylaştıran bir sistemdir. Google Akademik ile tek bir yerden birçok alanda arama ve tarama yapılabilir ve tüm yazılar, tezler, üniversitelere ve diğer akademik organizasyonlara ait gözden geçirilmiş yazılar araştırılabilir.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.