banner913
banner932
banner1012

Polisiye olaylar

banner1020

Haspolat’daki bir şantiyenin lojmanında, 2 kişi delici aletlerle birbirini ağır yaraladı. İkisi de Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nin yoğun bakım bölümünde müşahede altında bulunuyor.

banner974
Polisiye olaylar

banner971

Haspolat’da dün gece bir şantiyenin lojmanında 2 kişi delici aletlerle birbirini ağır yaraladı. İkisi de Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nin yoğun bakım bölümünde müşahede altında bulunuyor.

Polisin verdiği bilgiye göre, N.V.M. (E-23), aynı odada bulunan ve henüz sebebi belli olmayan bir nedenden dolayı tartıştığı  P.V.T’nin (E-23) yüzünün sağ kaşı üzerine ve sağ yanağına makasla saldırdı. P.V.T  de, N.V.M’nin karnına, henüz tespit edilemeyen delici veya kesici bir alet soktu.

Olayda yaralanan sözkonusu kişiler, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yoğun bakım servisinde müşahede altına alındı. Adı geçen kişiler hakkında yasal işlem başlatan polisin soruşturması sürüyor.

HUZUR OPERASYONU

Girne bölgesinde dün gece kumarhane, gece kulüpleri, diskotek, kahvehane ve pansiyonlarda yapılan kontrollerde kumarhaneye girmesi ve bulunması yasak 7 kişi tespit edildi. Bahse konu şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı.

Polisin açıklamasına göre, trafikte de yapılan denetimlerde 270 araç kontrol edildi. Trafik suçu işlediği tespit edilen 52 araç sürücüsü aleyhinde ileri işlem yapıldı. Alkollü olan 3 araç sürücüsü ise trafikten men edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.