banner913
banner932
banner1012

Polisiye Olaylar...

banner1020

Gazimağusa’da bir evde uyuşturucu bulundu, konuyla ilgili iki kişi tutuklandı.

banner974
Polisiye Olaylar...

banner971

Gazimağusa’da bir evde uyuşturucu bulundu, konuyla ilgili iki kişi tutuklandı.

Polisten verilen bilgiye göre, dün, isminin baş harfleri O.Ö. (E- 55) olan bir şahsın evinde polis tarafından yapılan aramada, tütünle karışık “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 1 gram ağırlığında madde ve evde bulunan isminin baş harfleri D.Ş. (K-40) olan şahıs üzerinde de sentetik cannabinoid türü uyuşturucu olduğuna inanılan yaklaşık 26 gram madde bulundu. Zanlılar tutuklandı.

HIRSIZLIK  
 
Lefkoşa’da, klima çaldıkları gerekçesiyle üç kişi tutukladı.

Geçtiğimiz gün, Şehir Planlama Dairesinin duvarında monteli  4 adet klima dış ünitesi, 2 adet pencere tipi klima ve İskan Dairesinin sorumluluğundaki deponun duvarında monteli 2 adet pencere tipi klima çalınmasından dolayı A.K. (E-25), M.E. (E-31) ve V.B. (E-26) tutuklandı.

EV YANGINI  

Mustafa Cabacaba’ya ait evde dün çıkan yangında ev içerisindeki bazı eşyalar yandı. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangın elektrik fişinin muhtemelen kısa devre yapması sonucu çıktı.

ASAYİŞ VE TRAFİK OPERASYONU

Bu arada Gazimağusa Polis Müdürlüğü sorumluluk sahasında dün gerçekleştirilen asayiş ve trafik operasyonunda kumarhanede bulunmaları yasak olan 4 kişi tespit edildi, söz konusu şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı.

Trafikte ise 200 araç kontrol edildi, 95 araç sürücüsü rapor edildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.