banner913
banner932
banner1012

Polisiye Olaylar...

banner1020

Lefkoşa’da “M.K. (E-39)” kimlikli kişinin tasarrufunda yaklaşık 93 gram ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu.

banner974
Polisiye Olaylar...

banner971

Lefkoşa’da “M.K. (E-39)” kimlikli kişinin tasarrufunda yaklaşık 93 gram ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre,  bulunan maddelere emare olarak el konulurken, zanlı M.K. tutuklandı.

K.E.’nin (E-30) kullanımında bulunan araçta polis tarafından yapılan aramada da, içerisinde tütün ile karışık uyuşturucu olduğuna inanılan 2 tane elle sarılmış ucu yanık sigara ile yaklaşık 3 gram ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu.

Uyuşturucu olduğuna inanılan maddelere emare olarak el konulurken, zanlı K.E. ve araçta yolcu olarak bulunan Ü.E. (E-27) tutuklandı.

Yürütülen ileri soruşturmada K.E.’nin, 10 Ocak’ta Girne’de bir büfeden Tevfik Kuyucuoğulları’na ait çanta içinden 250 TL ve 5 Euro nakit parayı çaldığı da tespit edildi.

DEĞİRMENLİK’TE AKIM HIRSIZLIĞI 

Değirmenlik’te sakin M.Ö.’nün (E-39) evinde yapılan kontrolde, kaçak elektrik kullanmak suretiyle akım hırsızlığı yaptığı tespit edildi. M.Ö. hakkında yasal işlem başlatıldı.

GÖNENDERE’DE DERELERİ KORUMA YASASINA AYKIRI HAREKET 

Gönendere'de, köyün batı kısmında bulunan büyükbaş hayvan ağılı ile dere yatağı arasına büz döşemek suretiyle, hayvan dışkıları ile karışan yağmur suyunu dereye akıtarak kamu derlerini koruma yasasına aykırı hareket ettiği tespit edilen F.H. (K-77) hakkında yasal işlem başlatıldı.

DİPKARPAZ’DA KANUNSUZ AV

Dipkarpaz' da, sürekli av koruma bölgesi olan Efendirga Bölgesinde, polis tarafından yapılan rutin avcı kontrollerinde C.U.(E-37) ve C.İ.S.’nin (E-32) kanunsuz olarak avlandıkları tespit edildi. Haklarında yasal işlem başlatıldı.

GAZİMAĞUSA’DA EV YANGINI 

Gazimağusa’da üç yaşındaki çocuğun çakmakla oynaması sonucu, Şükrü Yelmez’in kaldığı evin yatak odasında yangın çıktı.

İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında bazı eşyalar yandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.