banner913
banner932
banner1012

Polis su birikintileri konusunda uyardı

banner1020

Sel felaketinin can ve mal kaybına yol açtığı KKTC’de yaraların sarılması için çalışmalar sürerken, Polis Basın Subaylığı bu sabah itibarıyla yollardaki son durumu açıkladı.

banner974
Polis su birikintileri konusunda uyardı

banner971

 

  

Buna göre, Kalecik- Tuzluca kavşakları arasında kalan güzergah halen kapalı ve ulaşım Kalecik köyü içinden veriliyor.

Bir kısmında çökme olan Kılıçaslan- Kalkanlı arasındaki yol trafiğe kapalı.

Girne - Lefkoşa Anayolu Ciklos mevkii keskin virajın yaklaşık 100 metrelik kısmı, Girne'den geliş yönünde tek seride düşürüldü, ancak yol trafiğe açık.

Ülke genelinde diğer ana arterler de trafiğe açık.

SU BİRİKİNTİLERİNE DİKKAT... "YAVAŞ VE DİKKATLİ SEYREDİN"

Polis açıklamasında, devam eden yağmur nedeniyle yollarda yer yer şu birikintileri oluştuğuna dikkat çekerek sürücülerin yavaş ve dikkatli seyretmeleri uyarısında bulundu ve herkese güvenli sürüşler diledi.

HARMANCI: "DERELERDE AKIŞ NORMAL SEYRİNDE... EKİPLER KONTROLLERİNİ YAPIYOR"

Öte yandan Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı, başkent Lefkoşa’da yağışın azaldığını ve derelerde akışın normal seyrinde olduğunu belirterek Cumhuriyet Sokak'taki bir evin girişinde yaşanan probleme ekiplerin müdahele ettiğini, tüm Lefkoşa’da ekiplerin kontrollerine ve müdahale noktalarına baktığını bildirdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.