banner913
banner932
banner1012

Plajda uyuşturucu operasyonu

banner1020

Alsancak Escape Plajı’nda gerçekleştirilen operasyonda üzerinden toplam 18 gram uyuşturucu madde ve uyuşturucu satışından elde edilen bin 300 TL, 850 Euro ve 700 Dolar bulunan Nijeryalı Joseph Ogbowu tutuklandı

banner974
Plajda uyuşturucu operasyonu

banner971

Evrim KAMALI

Girne-Alsancak bölgesinde düzenlenen operasyonda üzerinde iki tür uyuşturucu madde ile uyuşturucu satışından elde edilen yüklü miktarda para bulunan Nijerya uyruklu zanlı Joseph Ogbowu dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olguları aktaran polis çavuşu Mehmet Bayram, zanlının 26 Nisan tarihinde Alsancak Escape Plajı bölgesinde gerçekleştirilen operasyonda tutuklandığını söyledi. Polis, zanlının üzerinde 7 gram sentetik cannabinoid, 11 gram hintkeneviri türü uyuşturucu maddeler ile uyuşturucu satışından elde edildiğine inanılan bin 300 TL, 850 Euro ve 700 Amerikan Doları bulunduğunu söyledi. Zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın devam ettiğini, suçla bağlantılı şahısların arandığını kaydeden polis, zanlının 5 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talep edilen süreyi onayladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.