banner913
banner932
banner1012

Özgürgün’le ilgili rapor Meclis’te

banner1020

Başsavcılık tarafından Özgürgün’e yönelik mal beyanı ve mal varlığı ile ilgili dosyanın incelemesi tamamlandı ve ilgili dosya Meclis’e sevk edildi

banner974
Özgürgün’le ilgili rapor Meclis’te

banner971

 Başsavcılık tarafından Eski Başbakan, UBP Milletvekili Hüseyin Özgürgün’e yönelik mal beyanı ve mal varlığı ile ilgili dosyanın incelemesi tamamlandı ve ilgili dosya önceki gün Meclis’e sevk edildi.

Başsavcılık, Özgürgün’le ilgili iki dosyada Meclis Başkanlığı’na yapılan mal bildirimiyle ilgili ‘gerçeğe aykırılık’ tespit etmişti.

Özgürgün aleyhinde ‘eksik veri’ olduğu gerekçesiyle polise gönderilen, banka hesaplarına yönelik dosyanın incelemesinin sona ermesinin ardından, Özgürgün ile ilgili gözler yeni sürece çevrildi.

Meclis’in Özgürgün’ün dokunulmazlığının kaldırılması konusunda karar üretmesi bekleniyor. Meclis’te dokunulmazlığı kaldırılırsa, Özgürgün ile ilgili dosya mahkemeye gönderilecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.