banner913
banner932
banner1012

“Özgürgün’le evleneceğiz”

Başbakan Özgürgün’den beş aylık hamile olduğu söylenen oyuncu İnci Pars ilk kez konuştu: “32 beden bir kadınım ve hamile değilim. Allah nasip ederse müstakbel eşim boşansın hemen evleneceğiz”

banner974
“Özgürgün’le evleneceğiz”

banner971

Dilek Özgürgün ile boşanma aşamasında olan Başbakanı Hüseyin Özgürgün’den 5 aylık hamile olduğu söylenen oyuncu İnci Pars ilk kez konuştu.

İnci Pars, “32 beden bir kadınım ve hamile değilim. Allah nasip ederse müstakbel eşim boşansın hemen evleneceğiz” dedi.

3 yıl önce Ankara’da evlendiği Turizm Bakanlığı Kültür Daire Başkanı Avukat Dilek Özgürgün’le olaylı boşanma davası devam eden Başbakan Hüseyin Özgürgün’ün oyuncu İnci Pars ile yasak aşk yaşadığı iddia edildi.

Özgürgün’ün sevgilisi İnci Pars'a Paris’ten 5 milyon sterline bir ev aldığı iddiaları gündemdeyken bir iddia da hamilelikle ilgili geldi.

Pars’ın beş aylık hamile olduğu iddia edildi.

Çıkan haberler karşısında sessizliğini bozan İnci Pars şu açıklamayı yaptı:

“Onların bu evliliği saçma bir evlilik. 4 yıl önce yapılan evlilik ve 70 gün görüşülmüş. Sonra bir daha görüşülmemiş ve bir yıldır hiç konuşulmamış. 32 beden bir kadınım ve hamile değilim. Keşke olsaydım. Amma Allah nasip ederse şu saçma kadından bir kurtulursak müstakbel eşimle çocuk da istiyoruz. Hemen nikah kıyacağız. Mahkemenin kararını bekliyoruz. Ortada onların evliliği falan yok, mutluydu da ben mi girmişim sanki aralarına. Ben Hüseyin Bey’le 4 ay önce arkadaşı olan bir akrabam vasıtasıyla tanıştım, çok da mutluyuz. Ev haberleri de yalan. Paris’e hayatımda hiç gitmedim. Kıbrıs’taki evde benim dedem Kenan Pars’dan babama kalan ve benim doğduğum ev. Pars ailesi olarak Kıbrıs’ta tanınıyor ve seviliyoruz. O evde benim ailemden kalan ev. Bunların hepsi uydurma” dedi.

Öte yandan Dilek Özgürgün’ün avukatı Boysan Boyra boşanma davası sürerken Hüseyin Özgürgün’ün, merhum sanatçı Kenan Pars’ın manken ve oyuncu torunu İnci Pars ile aşk yaşadığını belirterek, “Hüseyin Özgürgün, sevgilisi İnci Pars’a üç katlı, tenis kortlu, sıcak/soğuk havuzlu ve etrafı kale gibi duvarlarla çevrili 5 milyon TL değerinde bir malikane almıştır. Bu da evlilik süresince evlilik görevini kimin yerine getirmediğini ortaya koymaktadır. Mahkemenin bu hususları dikkate alarak karar vereceğine inanıyoruz” açıklamasını yapmıştı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.